Tutustu kahviloihimme

Kahvilamme sijaitsevat Jyväskylän keskustassa ja Äänekoskella, missä tarjoilemme aamiaiset, herkulliset leivonnaiset ja lounasruoat. Leipomomme on Muuramessa. Käyntiosoitteet, kartat, aukioloajat ja puhelinnumerot löydät yhteystietosivuiltamme.

Wilhelmiinan Konditoria Oy on käsityöperinteitä kunnioittava konditoria-leipomo, joka on perustettu vuonna 2003.

Leivomme ja valmistamme monenlaiset leivät, sämpylät, pullat ja pitkot. Valikoimastamme löydät myös kakut, leivonnaiset sekä pikkuleivät. Salaatit, pikkusuolaiset, uuniperunat ja erilaiset täytetyt leivät tarjoavat suolaista välipalaa, ja runsaat valikoimat makeita herkkuja pitävät huolen siitä, että jokaiselle asiakkaalle löytyy jotain mieleistä hengähtäessään viihtyisässä kahvilassamme.

Kahvila-leipomomyymälöissämme voi piipahtaa hakemassa uunituoreet leivät ja herkut mukaan, ja meiltä voi myös tilata juhlaan sopivimmat tarjoilut.

Jyväskylän kahvila, Asemakatu 6

Asemakadun kahvilamme avattiin helmikuussa 2008. Joulukuussa 2014 kahvila muutti tien toiselle puolelle, ja nykyisin palvelemme sinua vuonna 1899 rakennetussa Nikolainkulman talossa.

Asemakadun kahvilamme on pääsääntöisesti avoinna joulua ja juhannusta lukuun ottamatta vuoden jokaisena päivänä – aamuvarhaisesta iltaan saakka. 

Asemakadulla on laaja valikoima erikoiskahveja ja irtoteitä. Haudutettu tee, perinteinen kahvi, smoothiet ja virvoitusjuomat kuuluvat jokapäiväiseen valikoimaamme. Tarjolla on aina runsaasti suolaisia tuotteita, salaatteja, patonkeja ja muita lounasnälkään hyvin sopivia vaihtoehtoja. Irtomyynnistä löydät sämpylät, hillomunkit, riisipiirakat sekä leivät. Mukaan voi aina ostaa myös kakkua, pullia ja muita tarjolla olevia herkkuja.

Kassalta kasattava aamupala
Arkisin 8 - 10:30

Aamupalabuffet
Lauantaisin 10 - 12
Sunnuntaisin 12 - 14

(aamupalabuffet tauolla toistaiseksi)

Otamme pöytävarauksia enintään kuudelle henkilölle tunnin ajaksi, seuraavista tunneista veloitamme tilavuokran 25 €/tunti. Varaukset puhelimitse 010 397 1200.

Äänekosken kahvila, kauppakatu 10

Äänekosken kahvilamme avattiin Äänekosken torin laidalle heinäkuussa 2007.  

Syyskuussa 2020 kahvilamme muutti Kauppakadulle. Sieltä löytyy uusi entistäkin avarampi ja kotoisampi 40 asiakaspaikkaa käsittävä tunnelmallinen kahvilakeidas. 

Valikoimissamme on Äänekoskella runsaasti tuoretta leipää. Irtomyyntituotteina saat meiltä sämpylää, karjalanpiirakkaa sekä hillomunkkia. Konditoriatuotteina on tarjolla pullaa ja muita leivonnaisia, sekä tietysti kahvia, erikoiskahveja ja virvoitusjuomia.

Valikoimamme kaikkia tuotteita voi tilata ennakkoon kahvilasta tai kahvilaan soittamalla. Noutopaikaksi voi sopia Äänekosken kahvilamme, vaikka asioisikin Jyväskylässä, Muuramessa tai soittaisi leipomolle.