Tutustu kahviloihimme

Kahvilamme sijaitsevat Jyväskylän keskustassa, Kuokkalassa sekä Äänekoskella, missä tarjoilemme aamiaiset, herkulliset leivonnaiset ja lounasruoat. Leipomomme on Muuramessa. Käyntiosoitteet, kartat, aukioloajat ja puhelinnumerot löydät yhteystietosivuiltamme.

Wilhelmiinan Konditoria Oy on käsityöperinteitä kunnioittava konditoria-leipomo, joka on perustettu vuonna 2003.

Leivomme ja valmistamme monenlaiset leivät, sämpylät, pullat ja pitkot. Valikoimastamme löydät myös kakut, leivonnaiset sekä pikkuleivät. Salaatit, pikkusuolaiset, uuniperunat ja erilaiset täytetyt leivät tarjoavat suolaista välipalaa, ja runsaat valikoimat makeita herkkuja pitävät huolen siitä, että jokaiselle asiakkaalle löytyy jotain mieleistä hengähtäessään viihtyisässä kahvilassamme.

Kahvila-leipomomyymälöissämme voi piipahtaa hakemassa uunituoreet leivät ja herkut mukaan, ja meiltä voi myös tilata juhlaan sopivimmat tarjoilut.

Jyväskylän kahvila, Asemakatu 6

Asemakadun kahvilamme avattiin helmikuussa 2008. Joulukuussa 2014 kahvila muutti tien toiselle puolelle, ja nykyisin palvelemme sinua vuonna 1899 rakennetussa Nikolainkulman talossa.

Asemakadun kahvilamme on pääsääntöisesti avoinna joulua ja juhannusta lukuun ottamatta vuoden jokaisena päivänä – aamuvarhaisesta iltaan saakka. 

Asemakadulla on laaja valikoima erikoiskahveja ja irtoteitä. Haudutettu tee, perinteinen kahvi, smoothiet ja virvoitusjuomat kuuluvat jokapäiväiseen valikoimaamme. Tarjolla on aina runsaasti suolaisia tuotteita, salaatteja, patonkeja ja muita lounasnälkään hyvin sopivia vaihtoehtoja. Irtomyynnistä löydät sämpylät, hillomunkit, riisipiirakat sekä leivät. Mukaan voi aina ostaa myös kakkua, pullia ja muita tarjolla olevia herkkuja.

Otamme pöytävarauksia enintään kuudelle henkilölle tunnin ajaksi, seuraavista tunneista veloitamme tilavuokran 25 €/tunti. Varaukset puhelimitse 010 397 1200.

Äänekosken kahvila, Torikatu 1

Äänekosken kahvila avattiin Äänekosken torin laidalle heinäkuussa 2007. Meillä on 24 asiakaspaikkaa, ja sijaitsemme suoraan kaupunkilaisten vilkkaan kohtaamispaikan ytimessä.

Valikoimissamme on Äänekoskella runsaasti tuoretta leipää. Irtomyyntituotteina saat meiltä sämpylää, karjalanpiirakkaa sekä hillomunkkia. Konditoriatuotteina on tarjolla pullaa ja muita leivonnaisia, sekä tietysti kahvia, erikoiskahveja ja virvoitusjuomia.

Valikoimamme kaikkia tuotteita voi tilata ennakkoon kahvilasta tai kahvilaan soittamalla. Noutopaikaksi voi sopia Äänekosken kahvilamme, vaikka asioisikin Jyväskylässä, Muuramessa tai soittaisi leipomolle.

Kuokkalan kahvila, Syöttäjänkatu 2

Tervetuloa Kuokkalan kahvilaan nauttimaan hyvästä kahvista ja maistuvista makeista sekä suolaisista!

Tarjoamme sinulle herkulliset hillomunkit, karjalanpiirakat, sämpylät ja leivät. Leivomme itse myös pullat, pitkot, pikkuleivät, leivonnaiset ja kakut. Kupposiin kaadetaan perinteisten kahvien lisäksi erikoiskahveja ja teetä, janoisille löytyy virkistäviä virvoitusjuomia.

Ota hetki itsellesi ja istahda kahvilaamme tai nouda mukaan omaan pöytään tai vieraille viemisiksi. Meiltä voit tilata myös kakkuja ja muita tuotteita esimerkiksi juhliin – tule kertomaan toiveistasi tai soita meille!

Kuokkalan kahvilamme sijaitsee osoitteessa Syöttäjänkatu 2.