Tietoa meistä

 

Wilhelmiinan Konditoria Oy on käsityöperinteitä kunnioittava konditoria-leipomo, joka juhli 10-vuotista taipalettaan vuonna 2013. Konditoriamme sydän, eli leipomo sijaitsee Muuramessa Jyväskylän kupeessa, ja olennaisena osana toimintaa ovat kolme kahvila-leipomomyymäläämme, ne sijaitsevat Muuramessa, Jyväskylässä ja Äänekoskella.

Kahviloiden ja tuotteiden takana on yrittäjä Minna Lähteenmäki, jonka mukaan yritys sai alkunsa halusta työllistää itsensä rakastamallaan alalla. Leipominen ja uusien tuotteiden luominen ovat innoittaneet Minnaa rakentamaan yritystä. Pyrkimys työllistää itsensä poiki hallitun kasvun myötä töitä myös muille, tällä hetkellä konditoria työllistää 26 henkilöä. Minnan jatkaessa edelleen päivittäin leipomista, ovat arkityön rinnalle nousseet myös yrittäjän ja työnantajan roolit.

"Konditoriamme tunnetaan Keski-Suomessa myös karhukahvilana ja nallekahvilana. Laaja, herkullinen ja korkealaatuinen tuotevalikoimamme, sekä erinomaisen taitavat, palkitut kondiittorimme, jotka valmistavat kakut ja leivonnaiset myös asiakkaiden erikoistoiveiden pohjalta, ovat olleet olennainen osa toimintaamme alusta lähtien.

Leivomme ja valmistamme monenlaiset leivät, sämpylät, pullat ja pitkot. Toinen toistaan herkullisemmat kakut ja leivonnaiset, sekä pikkuleivät ovat myös osa tuotevalikoimaamme. Salaatit, pikkusuolaiset, ihanat uuniperunat ja erilaiset täytetyt leivät tarjoavat suolaista välipalaa asiakkaillemme, ja runsaat valikoimat makeita herkkuja pitävät huolen siitä, että jokaiselle asiakkaalle löytyy jotain hyvää hengähtäessään viihtyisässä kahvilassamme.

Kahvila-leipomomyymälöissämme voi piipahtaa hakemassa uunituoreet leivät ja herkut mukaan ja meiltä voi myös tilata juhlaan sopivimmat tarjoilut. Esittelemme näillä kotisivuillamme osan tuotevalikoimaamme, ja loput löydät kahviloistamme. Halutessasi voit helposti täyttää netissä tarjouspyynnön, johon vastaamme mahdollisimman pian tai jos juhlasi ovat jo lähellä, silloin meille kannattaa soittaa. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita, että yritysasiakkaita, ja tuotteista löytyy jokaisen kukkarolle sopivia vaihtoehtoja.

Jälleenmyyjiämme ovat myös Muuramen S-Market ja Muuramen K-Supermarket. Etsi näissä kaupoissa hyllynpääty, jossa on nallekarhuja, ja nykäise kauppiasta hihasta, mikäli valikoimissa ei vielä ole sitä sinun herkkuasi. Muuramen S-Marketista löydät uunituoreita tuotteitamme irtomyynnistä paistopisteen vierestä.

Tervetuloa nauttimaan ja viihtymään kahviloihimme, sekä kotisivuillemme!"

Minna Lähteenmäki

Yrittäjä