Macaron -leivokset

Macaron

Macaronit valmistetaan meillä pääraaka-aineinaan manteli ja valkuainen. Makuvaihtoehtoja täytteeksi on paljon, samoin värivaihtoehtoja. Macaronit sopivat sellaisenaan juhlapöytään. Macaronleivokset sopivat myös koristeluun, ne antavat elegantin säväyksen kakkuun kuin kakkuun.

Macaronien historia ulottuu jopa 1700-luvun Ranskaan ja Italiaan. Alun perin nämä herkulliset leivokset tarjottiin pareittain ja lisäkkeenä oli hilloa, likööriä ja mausteita. 1900-luvun alussa ranskalaisessa Ladurée-leipomossa keksittiin laittaa kaksi marenkikeksiä päällekkäin ja niiden väliin täyte. Tällaisena tunnemme nämä syötävän suloiset leivonnaiset edelleen. (Wikipedia)

 

Pyydä tarjous

TuoteKpl