Tilaustuotteet

Kuinka teen tilauksen?

Juhlia suunniteltaessa kannattaa myös tarjoamiset tilata ajoissa. Normaalit kakut ennättää tilata vielä 3 arkipäivää ennen juhlia, mutta suuremmat tilaukset tai erikoiskakut tulisi tilata viimeistään viikko ennen juhlia.

Tutustu valikoimaamme, ja ole meihin yhteydessä. Osa kakuistamme on päivittäisessä valikoimassamme, jolloin kahviloistamme voi ostaa kokonaisen kakun / palasia ihan vaan piipahtamalla. Valikoimamme vaihtelee päivittäin. Osa kakuistamme valmistetaan tilauskakkuina, ja ne tulisi tilata viimeistään 3 arkipäivää ennen juhlia.

Ota meihin yhteyttä. Voit käydä kahvilassamme, soittaa kahviloihin tai leipomollemme tai täyttää oheisen lomakkeen. Otamme sinuun muutaman arkipäivän sisällä yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla, ja vastaamme tarjouspyyntöösi.

Jos sinulla on kiire, soitathan meille, silloin saat tilauksen nopeimmin sovittua.

Huomaathan, että tilausta ei voi tehdä lomakkeen kautta tai pelkästään sähköpostilla, vaan jokainen tilaus vahvistetaan esimerkiksi puhelimitse tai kahvilassamme.

GLUTEENITTOMAT TUOTTEEMME VALMISTETAAN GLUTEENITTOMISTA RAAKA-AINEISTA. TUOTANTOTILAT OVAT SAMAT KUIN NORMAALITUOTTEILLA.

 

 

Kakut

Amarettosuklaakakku

Amarettosuklaakakku saa nimensä ja makunsa aidosta amarettolikööristä ja hurmaavasta suklaasta. Taidokkaasti valmistettu kakku, joka on näyttävästi koristeltu runsailla suklaalastuilla tarjoaa makuelämyksiä pehmeällä tyylillään. L,G, sisältää pähkinää 

Tuote- ja hintatiedot:

10 h, halkaisija 22 cm

35€ 

 

 

Appelsiinisuklaakakku

Appelsiinisuklaakakku saa makunsa aidoista veriappelsiineista, tummasta suklaasta ja kaakaosta. Ihanan suklainen, täyteläisen appelsiininen. Näyttävä kruunu juhlapöytään. L

Tuote- ja hintatiedot:

20 h, halkaisija 26cm  

48€

Kuningatarjuustokakku

Raikas, pehmeä ja ylellinen. Pinnalla boysenmarja, pensasmustikka ja puolukka. Valikoimissamme myös uusi, raikas mangojuustokakku!

Tuote- ja hintatiedot:

10 h, halkaisija 22 cm

30€

 

 

Lakkajuustokakku

Raikkaan värinen, tyylikäs kakku perinteisen lakan ystäville.

 Tuote- ja hintatiedot:

10 h, halkaisija 22 cm 

30€

 

Suomi 100-juhlavuoden kakku

Harmoninen yhdistelmä mustikkaa ja vaniljaa ihanalla mustikkapiiras pohjalla. Valmistettu Suomi 100-juhlavuoden kunniaksi. G, L


Tuote-, ja hintatiedot:

10 h, halkaisija 22cm

35€

Lime-valkosuklaa -tuorejuustokakku

Tuorejuustoa sisältävä lime-valkosuklaakakkumme on klassikko. Kaunis limenvihreä pinta, suussa sulava maku.

Tuote- ja hintatiedot:

6-8 h, halkaisija 18 cm

24,90€

10 h, halkaisija 22 cm 

30€

 

 

 

Marenkikakku

Monen mielestä kakuistamme kaunein! Kuvassa on upea omenatäytteinen kakku pehmeällä marengilla hunnutettuna. G, L

Tuote- ja hintatiedot:

20 h, halkaisija 26cm

53€

 

 

 

Toscapiirakka

Tämä piirakka hurmaa konstailemattomalla maukkaudellaan. Toscapiirakkamme täyte vaihtuu kauden mukaan ja piirakan kruunaa ihana perinteinen toska. G, M

Tuote- ja hintatiedot:

10-13 h, halkaisija 26cm

36€

 

 

 

 

 

Kolmensuklaankakku

Kaikki, mitä suklaanystävä rakastaa. Täyteläinen, lempeä kaveri kahvin kanssa. L

Tuote- ja hintatiedot:

20 h, halkaisija 26cm 

48€

10 h, halkaisija 22cm

30€

 

Triokakku

Perinteinen triokakkumme on palannut valikoimaamme! Tutusta makuyhdistelmästä löytyy suklaata, mansikkaa sekä vaniljaa. L

Tuote- ja hintatiedot:

20 h, halkaisija 26cm

48€

 

 

 

 

 

 

Vadelma-suklaakakku

Tämä kakku vie kielen mennessään! Taivaallinen yhdistelmä vadelmaa, maito-, sekä valkosuklaata hasselpähkinä-keksipohjalla.

Tuote-, ja hintatiedot:

10 h, halkaisija 22cm

30€

Sacherkakku

Erään asiakaspalautteen mukaan vetää vertoja Itävallassa nautitulle Sacherille. Ihana klassikko, kermavaahdolla tai ilman. L, M

Tuote- ja hintatiedot:

8-10 h, halkaisija 20 cm 

25€

Valmistetaan vain tilauksesta, tilaa viimeistään kolme arkipäivää ennen haluttua toimitusta.

 

 

Mustikkaunelma

Paksu gluteeniton mustikkapiirakkapohja, reilusti mustikkamoussea, päällä kuningatarhilloketta ja metsämarjoja. G

Tuote- ja hintatiedot:

20 h, halkaisija 26cm

53€

 

 

 

 

 

 

 

Mansikkajuustokakku

Kesän suosikkikakku! Pinnalla mansikkahilloa sekä mansikoita.

Tuote- ja hintatiedot:

10 h, halkaisija 22 cm

30€

Täytekakut

Täytekakku

Valmistamme perinteiset täytekakut asiakkaiden toiveiden mukaan. Päivittäisessä valikoimassamme on aina 10 hengen peruskermakakkuja, joita kannattaa kysyä kahviloistamme. Teemme kermakakut mansikka-, vadelma-, hedelmä-, kuningatar- tai lakkatäytteellä, koristeeksi kakkuun laitetaan marjoja, hedelmiä, kinuskia tai asiakkaiden toiveiden mukaiset koristeet. Tutustu kermakakkujemme kokoihin ja hintoihin:

Lue lisää: Täytekakku

Gluteeniton kermakakku

Valmistamme perinteiset kermakakut myös gluteenittomina. Gluteenittomissa kakuissamme on samat täytevaihtoehdot ja koristelumahdolisuudet kuin tavallisissakin kakuissa.

Lue lisää: Gluteeniton kermakakku

Voileipäkakut ja pikkusuolaiset

Kinkkuvoileipäkakku

Kinkkuvoileipäkakku

10 hengen 45€

20 hengen 75€

Voileipäkakkumme ovat LAKTOOSITTOMIA

Lohivoileipäkakku

Lohivoileipäkakku

10 hengen 49€

20 hengen 79€

Voileipäkakkumme ovat LAKTOOSITTOMIA

Paistokset

Pienet, pyöreät laktoosittomat annoskokoiset paistokset arkeen ja juhlaan. Täytevaihtoehdot kinkku-savuporo, savulohi sekä aurinkokuivattu tomaatti-feta.

Salaatit

Kahviloidemme päivittäiseen valikoimaan kuuluvat useat erilaiset annossalaatit. Savulohi-, feta-, kana- sekä juustosalaatti ovat asiakkaittemme kestosuosikkeja. Valmistamme tilauksesta salaatteja isompiakin määriä, pastasalaateista vihersalaatteihin. Kysy meiltä tarjous! Lounassalatteihimme kuuluu leipä ja kastike.

Pikkuleivät ja leivokset

Macaron -leivokset

Macaronit valmistetaan meillä pääraaka-aineinaan manteli ja valkuainen. Makuvaihtoehtoja täytteeksi on paljon, samoin värivaihtoehtoja. Macaronit sopivat sellaisenaan juhlapöytään. Macaronleivokset sopivat myös koristeluun, ne antavat elegantin säväyksen kakkuun kuin kakkuun.

Lue lisää: Macaron -leivokset

Pikkuleivät

Valmistamme perinteiset pikkuleivät moneen makuun.

Kaikki pikkuleipämme leivotaan perinteisesti käsin. Pikkuleipiä on päivittäisessä valikoimassamme kahviloissamme, niitä voi tilata meiltä esim. juhlapöytään, jolloin ne myydään kilohinnan mukaan.

Herrasväenleipä, valkosuklaakranssi, suklaakranssi, täytetty kausipikkuleipä sekä kaneli S 26€/kg

Wilhelmiinan pikkuleipä 19,90€/kg

Juhlissa pikkuleivät voi laskea kaavalla vierasmäärä x 1,5.

Lue lisää: Pikkuleivät

Pullat, munkit ja wienerit

Munkit

Valmistamme munkit moneen makuun. Valikoimistamme löydät päivittäin hillomunkin ja nallemunkin, rahkamunkkeja, solmumunkkeja sekä ajoittain myös kuvassa olevia suklaakermamunkkeja sekä perinteisiä berliininmunkkeja. Mikä on sinun suosikkimunkkisi?

Pullat

Iki-ihana omenakanelikierre, perinteinen voisilmäpulla sekä maukas kotipulla. Mustikkapiirakka, eksoottinen safaripulla ja kesäinen mansikkapulla. Monta hyvää vaihtoehtoa, myös erikoisruokavalioita noudattaville. Meillä se ihana pullantuoksu asuu! Kuvassa on vaniljakierrepulla.

Wiener

Perinteitä kunnioittava, vasta leivottu wiener. Maut vaihtelevat sesongeittain hedelmistä lakkawienereihin, sekä suklaiseen aprikoosiwieneriin. Mikä onkaan ihanampaa, kuin rapsahtava wiener kahvin kera?

Alakategoriat

Pyydä tarjous

TuoteKpl