Tutustu kahviloihimme:

Käyntiosoitteet, kartat, aukioloajat ja puhelinnumerot löydät ota yhteyttä - sivuiltamme. Siirry klikkaamalla tästä

Jyväskylän kahvila, Asemakatu 6

Asemakadun kahvilamme avattiin helmikuussa 2008. Joulukuussa 2014 kahvila muutti tien toiselle puolelle, ja nykyisin kahvilamme palvelee sinua ihanassa, 1899 rakennetussa Nikolainkulman talossa.

Asemakadun kahvilamme on pääsääntöisesti avoinna joulua ja juhannusta lukuun ottamatta vuoden jokaisena päivänä, arkisin aamuvarhaisesta iltaan saakka. Kahvilaan on helppo tulla, ja meillä tarjoillaan myös aamuvirkkujen suosikki, eli aamupala.

Asemakadulla on laaja valikoima erikoiskahveja ja irtoteetä, haudutettu tee, perinteinen kahvi, smoothiet ja virvoitusjuomat kuuluvat jokapäiväiseen valikoimaamme. Tarjolla on aina runsaasti suolaisia tuotteita, salaatteja, patonkeja ja muita lounasnälkään hyvin sopivia vaihtoehtoja. Irtomyynnistä löydät sämpylät, hillomunkit ja riisipiirakat, sekä leipäkoreista herkulliset leivät. Mukaan voi aina ostaa myös kakkua, pullia ja muita tarjolla olevia herkkuja.

Otamme pöytävarauksia enintään kuudelle henkilölle tunnin ajaksi, seuraavista tunneista tilavuokra 25 €/tunti. Varaukset sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  tai puhelimitse 010 397 1200.

Muuramen kahvila, Virastotie 5

Kuokkalan vuokrasopimuksemme päättyi 31.12.2013. Tämän johdosta aloimme etsimään uusia liiketiloja marraskuussa 2013. Kuinka ollakaan, meille tarjoutui mahdollisuus saada jälleen oma kahvila Muurameen! Ei muuta kun tuumasta toimeen, viikon remontti joulukuun alussa huipentui avajaisiimme 9.12.

Leipomomme on Muuramessa, ja sehän tarkoitti sitä, että pääsemme perustamaan omalle kylälle leipomomyymälää, ja pientä kahvilaa. Alusta asti ajatuksemme on ollut tarjota Muuramessa tuoretta, omalla paikkakunnalla leivottua leipää, pullaa sekä konditoriatuotteita edullisin hinnoin omassa kahvilassamme. Kahvilamme tuotevalikoima on laaja, kattaen erikoiskahvit, virvokkeet, lounassalaatit, välipalat koululaisille sekä herkulliset leivät ihan jokaiseen makuun. Myös juhlien aikaan on nyt helppo tilata ja noutaa tuotteet keskeiseltä paikaltamme, pankin ja S-marketin vierestä. Asiakaspaikkoja Muuramessa on 17.

Muuramen toimipisteeseen voi tilata minkä tahansa valikoimissamme olevan tuotteen, laajin päivittäinen valikoimamme on Asemakadulla Jyväskylässä. Soittamalla tai käymällä kahvilassa voi sopia esimerkiksi juhlakakun noutopaikaksi Muuramen kahvilan, samoin myös Äänekosken tai Asemakadun kahviloissa asioimalla tai soittamalla leipomolle voi toivoa tilauksen noutopaikaksi Muuramen.

Äänekosken kahvila, Torikatu 1

Äänekosken kahvila avattiin heinäkuussa 2007. Asiakaspaikkoja meillä on 24, ja sijaintimme on keskeinen, Äänekosken torin laidalla, kaupunkilaisten vilkkaan kohtaamispaikan ytimessä.

Valikoimissamme on Äänekoskella runsaasti tuoretta leipää, irtomyyntituotteina sämpylää, karjalanpiirakkaa sekä hillomunkkia. Pullaa ja muita leivonnaisia, konditoriatuotteita, kahvia, erikoiskahveja ja virvoitusjuomia unohtamatta Äänekosken Wilhelmiina tarjoaa ihanan paikan nauttia kupillisen hyvää kahvia hyvän palvelun kera.

Valikoimamme kaikkia tuotteita voi tilata ennakkoon kahvilasta, tai kahvilaan soittamalla. Samoin noutopaikaksi voi sopia Äänekosken kahvilamme, vaikka asioisikin Jyväskylässä, Muuramessa tai soittaisi leipomolle.

 

Tutustu kahviloihimme: